BYTTE BILLETT TIL ARMBÅND/CASHLESS INFORMASJON;

Det vil være mulighet for å bytte inn billett til festivalpass på Thon hotell i Halden fra kl 12 tirsdag 19.06. Der kan du også kjøpe og fylle på ditt Cashless kort. Det er også mulighet for bytte til festivalpass når camping åpner kl 14 tirsdag 19.06. Cashless kort er også mulig å få kjøpt og fylt på på camping område. Bytte av billett til festivalpass forutsetter personlig oppmøte. Onsdag 20.06 åpner billettluka kl 13. Det vil være mulighet for å kjøpe billett i døren. Indre festing er kun mulig å bruke med festivalbånd på armen. Husk legitimasjon hvis det skulle være tvil om alder. Under følger mer informasjon om Cashless,  den gode nyheten er at du kan fylle på ditt Cashlesskort digitalt så du slipper stå i kø, og det er enkle steg for å få refundert gjenstående på ditt Cashless kort. 

Topup_Facebook.png
Refund_Facebook.png

CASHLESS - BETALINGSTJENESTEN PÅ TONS OF ROCK

Cashless-kort er eneste betalingstjeneste inne på festivalområdet og på festival-camp. Cashless-kortet koster kr 50 og du fyller dette opp med ønsket beløp på påfyllingsstasjoner eller på www.cashless.no.

Det vil være tre Cashless-stasjoner inne på festivalområdet og én på camping. Har du et Cashless-kort fra i fjor vil du IKKE kunne bruke dette i år. Kortet utløper ved årsskiftet.

REFUSJON! 

Ønsker du å refundere ubrukt beløp fra kortet tilbake til egen konto MÅ DU HUSKE Å TA MED EN REFUSJONSKVITTERING FØR DU FORLATER ARRANGEMENTET! Denne får du på påfyllingsstasjonene.

Les mer om Cashless på www.cashless.no