7 NYE BAND KLARE FOR TONS OF ROCK TONS OF ROCK JULETILBUD

Webposter2.png

EKSLUSIVE KONSERTER MED OPETH, ABBATH OG WARDRUN.

For et år 2018 festivalen blir. Ozzy Osbourne, Alice in Chains, Helloween, Kvelertak, Equinox og mange flere kommer. Nå smeller vi til 7 nye knalharde julepakker. Det blir eksklusive konserter med OPETH, WARDRUNA og ABBATH! Når man i tillegg kan melde om at Witchcraft, Coven, Gothminister og Ragnarok kommer, er det duket for et fyrverkeri av en fest. Husk å sikre deg billetter i Tons of Rocks JULEKAMPANJE med 2017 priser på festivalpass og dagspass ut desember. 

FORELØPIG DAGSPROGRAM:

ONSDAG 20.JUNI 2018:
OZZY OSBOURNE – WARDRUNA - EXODUS – ALESTORM – GIRLSCHOOL- GAAHLS WYRD – AUDREY HORNE –  BATTLE BEAST - WHORDOME RIFE - FØSS

TORSDAG 21 JUNI 2018:
ALICE IN CHAINS – ABBATH - AT THE GATES – WITCHCRAFT - MARDUK – EPICA – IMPERIAL STATE ELECTRIC  - CARACH ANGREEN -  GOTHMINISTER – RAGNAROK - SIBIIR

FREDAG 22 JUNI 2018:
HELLOWEEN – OPETH - KVELERTAK – EQUINOX - SKAMBANKT – WHILE SHE SLEEP – COVEN - SKELETONWITCH – LUT - TUSMØRKE

Onsdag 13.12.2017

Tons 2018-juletilbud.png

Det lønner seg alltid å kjøpe billetter til Tons of Rock tidlig, og som foregående år kjører vi egen kampanjepris ut 2017 på festivalpass og dagspass så langt det rekker. Her kan du sikre deg billetter til best mulig pris, eller kjøpe årets hardeste julepresang.  Minner og om muligheten til å kjøpe Hotell-pakke og VIP-pakken som er nesten utsolgt

BILLETTER I SALG:
- JULETILBUD - 3 DAGERS FESTIVALPASS 2290,(2450,- fra 2018)
- JULETILBUD - DAGSPASS 850,- (890,- fra 2018)
- VIP HOTELL-PAKKE SARPSBORG FOR 2 PERSONER - 9490,-
- VIP-PAKKE - 3090,-  NB! FÅ BILLETTER
- CAMP BILLETTER:
   TELT, CAMPINGVOGN, BOBIL, MC, FERDIG OPPSATT TONS OF ROCK       TELT OG PERSONBILLETT

- BUSS BILLETTER:
   BUSS T/R OSLO, FREDRIKSTAD, SARPSBORG OG MOSS
- EARLYBIRD FESTIVALPASS: UTSOLGT

 * ALLE PRISER + BILL.AVGIFT

Onsdag 29.11.2017

alice in chains til Tons of rock 2018

alicefbpost.png

Vi er ekstremt stolte av å annonsere Alice in Chains til Tons of Rock. Alice in Chains er et av Amerikas største og mest innflytelsesrike rockeband. De har mottatt en rekke Grammy nominasjoner og solgt over 20 millioner album. Bandet har vært med å påvirke en hel generasjon med sin blytunge moderne rock og kommer til Tons of Rock på et sjeldent Norges besøk torsdag 21.juni.

Ikke nok med det. Denne uken har det kokt etter vi slapp nyheten om at Ozzy Osbourne kommer til Tons of Rock 2018. I dag kan vi og melde om at legendariske Girlschool som har 40 års jubileum og Norges hotteste rockeband LÜT som denne uken ble nominert til P3 Gull som Norges beste liveband er klare for Tons of Rock.

FORELØPIG DAGSPROGRAM:

ONSDAG 20.JUNI 2018:
OZZY OSBOURNE – EXODUS – ALESTORM – GIRLSCHOOL- GAAHLS WYRD – AUDREY HORNE –  BATTLE BEAST - WHORDOME RIFE - FØSS

TORSDAG 21 JUNI 2018:
ALICE IN CHAINS - AT THE GATES – MARDUK – EPICA – IMPERIAL STATE ELECTRIC  - CARACH ANGREEN -  SIBIIR

FREDAG 22 JUNI 2018:
HELLOWEEN – KVELERTAK – SKAMBANKT – WHILE SHE SLEEP – SKELETONWITCH – LUT - TUSMØRKE

Onsdag 09.11.2017


OZZY OSBOURNE  TIL TONS OF ROCK 2018!

OzzyO.jpg

OZZY OSBOURNE feirer sin imponerende karriere som rockens største ikon med en siste avskjedsturne; FAREWELL WORLD TOUR.  Onsdag 20. Juni 2018 headliner gudfaren av heavy metal Tons Of Rock i Halden.

Fem tiår, 18262 dager og mer enn 2500 konserter. Karrieren er imponerende og myteomspunnet.  OZZY OSBOURNE (68) har siden 70-tallet herjet scener verden rundt som frontfigur i legendariske Black Sabbath, et band beskrevet som verdens første og største heavy metal band. Gudfaren av heavy metal har hatt enda større  suksess med sin solokarriere og har tilsammen solgt over 100 millioner album på verdens basis. Den kommende avskjedsturneen til, OZZY OSBOURNE, Rock & Roll Hall of Fame inductee og Grammy vinnende sanger og låtskriveren vil feire mer enn 5 tiår som liveartist. Som inkluderer både solokarriere og frontfigur og sanger i Black Sabbath. Turneen skal ta OZZY rundt hele verden og forventes og vare til 2020.  -People keep asking me when I’m retiring,” sier OZZY.  “This will be my final world tour, but I can’t say I won’t do some shows here and there.

OZZY har med seg gitarlegenden Zakk Wylde (gitar), Blasko (bass), Tommy Clufetos (trommer) and Adam Wakeman (keyboards). Turnestart er lagt til Mexico i  2018 før den fortsetter til Sør Amerika. Deretter seks uker i Europa som headlinere for solokonserter og festivaler. 20. Juni står Norge, Halden og Tons of Rock for tur. 

Mandag 06.11.2017


FØRSTE BANDSLIPP

Tons18-Facebookheader.png

HELLOWEEN OG KVELERTAK + 17 ANDRE ARTISTER KLARE FOR TONS OF ROCK 2018

De 2 siste årene har vi blitt besøkt av over 20 000 publikummere og hatt besøk av artister som Black Sabbath, Slayer, Alice Cooper og Five Finger Death Punch for å nevne noen. Denne gangen er det faktisk femte gang at vi skal fyller Fredriksten med en samling av verdens feteste rock og metal band. Vi har jobbet på spreng med dette siden i vår, og kan love dere at dette blir et fantastisk jubileumsår.  Allerede i dag slipper vi de 19 første artistene, og i ukene fremover vil det komme bandslipp som vil få Fredriksten Festning til å riste

DAGENs ARTISTSLIPP:

HELLOWEEN – KVELERTAK – EXODUS – AT THE GATES – ALESTORM – SKAMBANKT- EPICA –  MARDUK - WHILE SHE SLEEPS – IMPERIAL STATE ELECTRIC – GAAHLS WYRD – CARACH ANGREN – AUDREY HORNE – BATTLE BEAST - SKELETONWITCH – WHORDOME RIFE – TUSMØRKE – SIBIIR – FØSS.

Fredag 20.10.2017