Skip to main content
Homepage

FRIVILLIGCAMP

Vi kan endelig tilby gratis frivilligcamp!

Høsten har gått til å jobbe med å få tak i nye områder hvor både publikum og frivillige kan få overnatte, og nå kan vi dele nyheten om at Bjerke Travbane gjøres om til festivalcamp for Tons of Rock 2024!

Her vil det holdes av plasser til frivillige. Selv om vi nå har plass til flere frivillige enn før, er det fortsatt begrenset antall plasser, og det vil komme påmelding rundt mars.

Frivilligcampen vil være en rolig camp og regler om stilletid må overholdes.

Ekeberg Camping vil fortsatt være en del av festivalcampen vår, men for å bo der må man kjøpe billett selv. Det vil bli lagt ut et begrenset antall plasser til Festivalcamp Ekeberg som kan kjøpes via en lukket link til redusert pris for frivillige. Denne vil komme til våren for de frivillige som er påmeldt og godkjent.

Det vil altså være to alternativer for deg som er frivillig i 2024:

Enten kan du bo gratis på frivilligcampen på Bjerke eller så kan du kjøpe plass på Ekeberg festivalcamp.


Merk at det er et begrenset antall plasser på begge festivalcampene, men vi håper at dette utvidede tilbudet vil gjøre at enda flere tilreisende frivillige får muligheten til å overnatte.

Hvis du vil benytte deg av gratis frivilligcamp på Festivalcamp Bjerke eller planlegger å kjøpe billett til rabattert pris på Festivalcamp Ekeberg, kan du bare lene deg rolig tilbake og vente på mer info etter nyttår.

Les mer om festivalcampene her