Skip to main content

RETNINGSLINJER

For å jobbe som frivillig hos oss må du lese denne informasjonen og bekrefte at du har forstått betingelsene.


Du må ha fylt 18 år innen festivalen (26. juni 2024).
Du må jobbe enten 3 skift før festival eller 2 skift under festival.
Du må møte opp til alle dine oppsatte skift, til avtalt tid og jobbe hele skiftet. 
Du må være edru mens du er på jobb.
Du må bruke frivillig-t-skjorta du får utdelt. Husk at denne skal tas av straks du er ferdig på jobb. Du får beholde den, men du kan ikke ha den på mens du er på festivalområdet når du ikke er på jobb. 
Du må være pålitelig og arbeidsvillig, og ta imot beskjeder fra din arbeidsleder. 


Du får et festivalpass. Dette er personlig og kan ikke overføres til andre. 
Du får et måltid per skift. 
Du får en frivillig-t-skjorte. 
Du får en goodiebag.
Du får invitasjon til Tons of Rock Etterfest på høsten, samt andre goder her og der i løpet av året. 
Du får attest på utførte arbeidsoppgaver (send mail til frivillig@tonsofrock.no i etterkant av festivalen).


Om det dukker opp noe som gjør at du ikke får jobbet ett eller flere av skiftene dine, skal vi ha beskjed. Det gjør du ved å informere enten bemanningsavdelingen eller din egen gruppeleder så fort som mulig. Telefonnummer til bemanningsavdelingen samt kontaktinfo til din gruppeleder vil bli gitt ut nærmere festival.

VIKTIG! Om du henter ut festivalpass uten å jobbe alle skiftene dine, vil du bli fakturert for prisen av et festivalpass. Det betyr at dersom du henter ut festivalpass uten å møte til alle skiftene dine, og heller ikke kan fremvise legeerklæring, vil du bli fakturert i etterkant av festivalen.


Så langt det lar seg gjøre vil du bli plassert i den avdelingen du ønsker å jobbe i. Men i løpet av arbeidsdagen din kan det dukke opp uforutsette ting som gjør at det vil være behov for deg i en annen avdeling. Det kan derfor hende at du blir flyttet til andre arbeidsområder i en viss periode for å bistå der det trengs mest. Dette er så klart noe vi jobber med å unngå, men det er viktig at alle frivillige er åpne for å samarbeide og trå til der det trengs (med mindre det er noe spesielt som hindrer dette, så klart). 


Det vil bli tatt bilder under både opprigg og festivaldager. Ved å melde deg som frivillig samtykker du til at disse kan brukes til promotering for Tons of Rock.