TOR-2018_kart_facebook-stor.jpg

FRI ALDERSGRENSE

Tons of Rock praktiserer Fri Aldersgrense på festivalområdet. Merk at festivalcamp har 18-årsgrense.

Små barn skal til enhver tid være med forelder/foresatt, samt at de skal beskyttes mot høy lyd. Synlig berusede personer sammen med mindre barn vil ikke bli akseptert og tatt hånd om av profesjonelt personell.

BARN UNDER 12 ÅR GRATIS

Barn under 12 år går gratis på festivalen, sammen med betalende forelder/foresatt.

Cashless

Tons of Rock benytter den elektroniske betalingstjenesten Cashless, slik at du som publikummer skal få handlet raskere og køene skal bli kortere.

For å kunne handle mat og drikke på Tons of Rock må du benytte et Cashless-kort. Kortet er inkludert i Cashless tjenesten som du kjøper når du ankommer eller i forkant på www.cashless.no. Du kan fylle penger på kortet online eller på festivalen med ønsket beløp.

FUNKSJONSHEMMEDE

Tons of Rock er åpen og tilgjengelig for alle, men det kan være utfordrende å komme fram over alt i rullestol, spesielt ved regn. Både på grunn av at festivalen arrangeres ute i friluft, men også fordi det er mye folk. Vi anbefaler alle rullestolbrukere å ha med seg en ledsager. Tons of Rock praktiserer fri adgang til ledsager med gyldig offisielt ledsagerbevis, forutsatt at gjesten har festivalpass/dagspass. Det er tilgjengelig HC-toalett på både camp og festivalområde.

LEGITIMASJONSPLIKT, SERVERING

Det er streng legitimasjonsplikt ved alle serveringssteder som selger alkoholholdige drikker. Godkjent legitimasjon er bankkort med bilde, førerkort eller pass. Dersom det oppdages at legitimasjon blir brukt uriktig, eller er falsk, vil politiet bli tilkalt. Uriktig bruk av legitimasjon eller fremvisning av falsk legitimasjon vil bli anmeldt.

ALKOHOLKONTROLL

Vårt vaktmannskap er instruert til å være observante overfor overstadig berusede personer. Vaktleder har i samarbeid med politiet, offisiell myndighet til å avkreve legitimasjon, og eventuelt foreta utvisning.

Unge personer som blir sett nytende alkohol, og som antas kan være under 18 år, vil bli avkrevd legitimasjon. Unge personer som blir sett nytende alkohol, og som åpenbart/beviselig er under 18 år, blir fratatt alkohol, utvist fra festivalområdet og fratatt festivalpasset.

Personer over 18 år som blir sett kjøpe alkohol for noen under 18 år, vil bli politianmeldt.

Synlig berusede voksne, med ansvar for barn under 18 år, vil, sammen med den mindreårige, bli vist ut fra stedet, og melding vil bli gitt til politiet.

TA VARE PÅ HVERANDRE