Skip to main content

KJÆRE NABOER AV TONS OF ROCK!

Det er ikke bare, bare å arrangere festival i en tettbygd by som Oslo. Å være nabo til en av Norges største festivaler kan være en påkjenning, noe vi har stor forståelse for. Vi ønsker derfor å gjøre det vi kan for at dere skal oppleve minst mulig belastning som følge av vår festival.

Det er naturlig nok mye aktivitet på Ekebergsletta både før, under  og etter festivalen, i samarbeid med flere instanser. Vi håper at et fokus på god informasjonsdeling skal gjøre at hele perioden blir en god opplevelse for alle dere som tilhører området. 

Nøkkelinformasjon

 • Festivaldagene er 26.-29. juni 2024, med åpningstider fra klokken 12:00-24:00. Det vil være konserter på scenene våre fra 13:00-23:00 alle disse fire dagene.

 • Riggdatoer: 10. juni - 07. juli. Det jobbes fra kl 08:00 - 23:00 (vi prøver å begrense støy etter klokken 20:00). 
  Det er stengt for normal trafikk lørdag 22. juni og åpner først tirsdag 2. juli. 
  For kollektivtrafikk stenger veien 25. juni og åpner først 01. juli.
  Mandag 24. juni, test av PA 14:00 - 18:00. 
  Lydprøver fra tirsdag 25. juni fra kl. ca 14:00 og utover
  Resterende festivaldager fra 09:00 - åpning av festivalen for dagen. 
 • Det vil være stengt for trafikk på Ekebergveien mellom innkjøring til Ekeberg Camping og innkjørsel til Ekeberghallen. Bussforbindelser vil også berøres, men kun i en kort periode. 
 • Det vil foregå noe nattarbeid i forbindelse med nedrigg av sceneutstyr etter at siste konsert er avsluttet på hovedscenen under festivaldagene. Siste festivaldag vil det foregå nedrigg av scene to utover natten. Dette kan medføre noe støy, men vi tar flere forhåndsregler og gjør dette så skånsomt som mulig ved å blant annet unngå arbeid på stål eller arbeid med behov for aggregater.


Praktisk

Festivalen planlegges og gjennomføres i tett samarbeid med Oslo Kommune, politi, sikkerhetsselskap og flere. Dette betyr at det er mange perspektiver, hensyn og lovverk som skal imøtekommes, og vi kommer til å gjøre vårt ytterste for at  påkjenningen som nabo, blir minst mulig.

Det vil naturligvis komme en del lyd fra et festivalområde. Her vil vi ha kontinuerlige målinger av desibelnivå både i og rundt festivalens område. Vi vil påse at lyden er innenfor lovverk og rimelighetens grenser. Hovedscenen vil ha en sørvestlig vending, med formål om å skjerme størst mulig del av boligområder.  


Kontaktinfo

Har du spørsmål eller ønsker å dele noe med oss, så er du velkommen til å kontakte oss. Vi svarer så fort vi kan og etter beste evne.

Mail: nabo@tonsofrock.no

Nabokontakt telefonen:
Åpen i perioden mandag 10.-25. juni kl 10:00-17:00
Åpen festivaldagene 26.-29. juni kl.10:00 til 00:00
Telefonen er også åpen kl 10-17 søndag, mandag, tirsdag etter festivalen.
Nr: 405 13 514