Skip to main content
Homepage

Frivillig-FAQ

Her har vi samlet alle spørsmål som frivillige ofte lurer på. Trykk på spørsmålet for å få opp svaret.

Du mottar en mail med en personlig link hvor du velger dine vakter når du er blitt godkjent som frivillig.

Husk at du må jobbe 3 skift før festival eller 2 skift under festival.

Du velger de skiftene du faktisk skal jobbe. Du skal altså ikke velge alle mulige skift du har lyst til å jobbe, kun de 2 eller 3 skiftene du faktisk skal jobbe.

Vi vil minne om at populære vakter kan fylle seg fort opp og vi anbefaler derfor å være tidlig ute dersom du har spesifikke skift som du ønsker å jobbe. Vi har ikke venteliste på vakter, så om et skift blir fullt, er du nødt til å velge deg et annet skift.

Om du vil jobbe flere skift enn det som er kravet, sender du mail til frivillig@tonsofrock.no etter du har satt deg opp på skiftene du er krevd å jobbe.

Du velger selv ut ifra linken i mailen som sendes ut. For å sikre deg skiftet du vil ha, må du være tidlig ute når vaktlistene sendes ut. Noen skift er mer populære enn andre, eller har behov for få folk og fyller seg dermed opp raskt.

Nei. Det er ikke mulig for oss å holde oversikt over dette, så om et skift er fullt, må du velge et annet.

Da må du sende mail til frivillig@tonsofrock.no så prøver vi så godt vi kan å hjelpe deg.

Om du vil jobbe med en eller flere venner, må dere selv påse at dere velger samme vakter.

Du må jobbe enten 3 skift før (opprigg) eller 2 skift under festival. Vi har størst behov for frivillige under festival.

Det varierer fra hver avdeling, men hvert skift varer i ca 8 timer.

Nei. De fleste skift er satt opp slik at de overlapper med minst 1-2 timer. Dermed er det ikke mulig å jobbe 2 fulle skift på én dag.

All informasjon blir kommunisert ut på mail til frivillige. Vi har også en egen Facebook-gruppe for alle frivillige. https://www.facebook.com/groups/torfrivillig

Det er 18 års aldersgrense for å jobbe som frivillig hos oss.

Du får et festivalpass (4 dager), en frivillig-t-skjorte, goodiebag, ett måltid per skift og attest på utførte arbeidsoppgaver.

Du får 1 festivalpass for jobben du gjør. Dette kan kun benyttes selv, og du kan ikke gi det til andre.

Dette kan hentes ut på hovedinnslippet under festival.

Du får kun én frivilligskjorte når du er på jobb. Vi har derimot frivilligskjorter fra tidligere år som man kan få i innsjekken om man ønsker det.

Ja, man får pause slik at man får kommet seg til cateringområdet, spist mat og slappet av litt. Pausen er ikke ment for at man skal kunne gå rundt og se konserter, dette må man gjøre når man ikke er oppsatt på skift.

Ja, du får 1 måltid per skift du jobber. Vann er alltid tilgjengelig både på cateringområdet og fra vannstasjoner rundt omkring på festivalområdet. I tillegg setter Trivselspatruljen opp ulike depot med frukt, snacks, vann og kaffe i nærheten av de forskjellige arbeidsområdene.

Ja, les informasjon om camp for frivillige her

Vi anbefaler at du har med powerbank. Hvis ikke kan du kjøpe fulladet powerbank på festivalområdet som kan byttes inn når den er utladet til en ny fulladet en (du betaler altså kun én gang og får beholde powerbanken etterpå). Det er ikke mulig å lade i barer osv.

Om du trenger å ha med eget verneutstyr, får du beskjed om det fra din avdelingsleder når det nærmer seg festival. Vi har stort sett det du trenger, og du kan ta med eget om du ønsker det.

Du sender mail til frivillig@tonsofrock.no Dette må gjøres så fort du vet at du ikke kan jobbe som frivillig.

Om det dukker opp noe som gjør at du ikke får jobbet ett eller flere av skiftene dine, skal vi ha beskjed. Det gjør du ved å informere enten bemanningsavdelingen eller din egen gruppeleder så fort som mulig. Telefonnummer til bemanningsavdelingen samt kontaktinfo til din gruppeleder vil bli gitt ut nærmere festival.

 

VIKTIG! Om du henter ut festivalpass uten å jobbe alle skiftene dine, vil du bli fakturert for prisen av et festivalpass. Det betyr at dersom du henter ut festivalpass uten å møte til alle skiftene dine, og heller ikke kan fremvise legeerklæring, vil du bli fakturert i etterkant av festivalen.

Du kan få attest ved å sende mail til frivillig@tonsofrock.no etter festivalen er over.